Volg ons:

Bel nu! (+31) 6 230 595 81

Jouw herinneringen digitaliseren? Plan nu een afspraak

Binnen de regio (zie het kaartje) haal ik jouw beeld- of geluidsmateriaal GRATIS bij je op. Vul het fomulier in en ik neem binnen twee dagen contact met je op. Je zit dan nog nergens aan vast.

Naam

E-mail

Jouw bericht (optioneel)

Buitenkruier 38, 3642CT Mijdrecht

(+31) 6 230 595 81

info@digi-me.nl

Wat als ik buiten de regio woon?*

Gratis ophaalservice geldt tot 30 kilometer rond Mijdrecht. Daarbuiten reken ik 0,19 per kilometer. Het opsturen van materiaal is natuurlijk ook mogelijk.

Is mijn materiaal geschikt om te digitaliseren?

Tijdens de gratis afspraak controleer ik jouw beeld- of geluidsmateriaal en krijg je advies over de manier van digitaliseren. Ik zal vervolgens de kwaliteit controleren met speciale apparatuur. Als blijkt dat de kwaliteit onvoldoende is, dan kun je nog beslissen om het niet te digitaliseren. Natuurlijk krijg je jouw materiaal daarna weer terug.

Wat als mijn banden onverwacht leeg zijn?

Het kan zijn dat je banden hebt, waarvan je niet weet op er iets op staat. Mochten banden achteraf leeg zijn, dan wordt hier geen kosten voor gerekend. Als je twijfelt over de inhoud van een band, dan kan ik kan dit gratis voor je controleren.

Kan ik mijn banden ook opsturen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw banden naar ons op te sturen. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Je hoeft alleen jouw gegevens achter te laten, zodat ik je alles kan vertellen over het digitaliseren van jouw beeld- en geluidsmateriaal. Vul het formulier in of neem contact op per mail of telefoon.

Call Now Button