Bel nu!  (+31) 6 230 595 81

 

Cassettebandjes digitaliseren

Laat jouw cassettebandjes digitaliseren

Het roept bij de meesten van ons nostalgie op: oude cassettebandjes. Je draait ze terug met een potlood om ze terug te spoelen en nog eens te luisteren. Die oude cassettebandjes wil je maar wat graag behouden. Jammer genoeg gaat de kwaliteit van jouw bandjes steeds verder achteruit. Na verloop van tijd vergaan jouw cassettebandjes volledig en kun je ze nooit meer beluisteren. Laat jouw cassettebandjes daarom nu digitaliseren.

Opdracht aanmelden
  • 10 jaar ervaring
  • Specialistisch en persoonlijk advies
  • Binnen de regio gratis opgehaald

Wat doen met oude cassettebandjes?

Je hebt vast nog ergens een doos of kast met oude cassettebandjes liggen. Heb je er wel eens aan gedacht dat deze langzaam vergaan? Er staat misschien wel oude muziek op van jouw favoriete artiest of opnames die je zelf ooit hebt gemaakt. Dat wil je behouden natuurlijk. Je kan oude cassettebandjes daarom het best laten digitaliseren, zodat de opname voor altijd bewaard blijft.

Zelf cassettebandjes digitaliseren

Natuurlijk kun je zelf cassettebandjes digitaliseren. Je hebt dan wel een cassettespeler of cassetterecorder en eventueel een interface om deze aan te sluiten op je PC of laptop. Een walkman of cassettedeck kan je soms ook direct aansluiten op je computer via een tulp mini-jack kabel. Op deze manier kan je cassettebandjes eenvoudig digitaliseren. Als je veel casettes hebt is dit een flinke klus, want je moet ze namelijk stuk voor stuk volledig laten afspelen om ze digitaal te maken. In dat geval kun je het laten doen door een professional.

Houd er rekening mee dat je nooit weet wat de kwaliteit van jouw bandjes is, als ze al oud zijn is de kwaliteit mogelijk al slechter geworden. Gelukkig kan je bij Digi-me altijd eerst een fragment luisteren voor je beslist alles te laten digitaliseren, zo heb je de nog de keuze of je dit wilt of niet. Als wij jouw bandjes overzetten weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit behoudt.

Cassettebandjes digitaliseren op de hoogste kwaliteit

Red jouw casettebandjes! Ze laten vergaan is eeuwig zonde. Wil jij jouw kostbare cassettebandjes behouden? DIGI-ME digitaliseert de meest gangbare soorten cassettes en tapes naar de volgende formaten:

  • CD
  • USB
  • Harde schijf
  • Downloadlink / Cloud

Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar. Laat jouw geluidsopnamen of cassettes nu digitaliseren, zodat je ze weer op elk moment kunt beluisteren en ze voor altijd behouden blijven.

Opdracht aanmelden
Laat nu jouw videobanden digitaliseren

De kwaliteit van een videoband gaat per jaar 5% achteruit. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Opdracht aanmelden
Wat kost het?
Bel mij nu!