Bel nu!  (+31) 6 230 595 81

 

Dia’s digitaliseren

Laat jouw negatieven digitaliseren

Op veel zolders liggen nog oude dia’s en negatieven opgeslagen. Het bekijken van jouw dia’s wordt steeds lastiger en de kwaliteit gaat achteruit. En dat terwijl er op dia’s vaak waardevolle beelden staan van vroeger. Laat daarom jouw dia’s digitaliseren zodat je ze op elke moment terug kan kijken.

Opdracht aanmelden
  • 10 jaar ervaring
  • Specialistisch en persoonlijk advies
  • Binnen de regio gratis opgehaald

De kwaliteit van jouw dia’s gaat achteruit

Je hebt nog een box met dia’s liggen. Alleen je hebt geen idee wat erop staat. Het zou zomaar kunnen dat het unieke beelden zijn van je kindertijd. Je bent nieuwsgierig wat erop staat, alleen stel je het digitaliseren keer op keer uit. Herkenbaar? Het komt vaak voor dat dia’s vergeten worden of op zolder blijven liggen. De kwaliteit wordt er ondertussen niet beter op. Hoe eerder je jouw dia’s digitaliseert, hoe beter de kwaliteit.

Zelf dia’s digitaliseren

Ben je zelf handig, dan kun je jouw dia’s ook zelf digitaliseren. Maar… het is wel enorm tijdrovend. En daarnaast  moet de juiste apparatuur aanschaffen. Daardoor wordt het door veel mensen steeds weer uitgesteld en gebeurt het uiteindelijk nooit. Daarnaast is het de vraag of je de juiste kwaliteit krijgt.

Waarom je jouw dia’s moet digitaliseren

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? Digi-Me digitaliseert dia’s en negatieven op de hoogste kwaliteit. Wij hebben jaren ervaring en hoogwaardige apparatuur. Het overzetten kan naar elk gewenst formaat en aangeleverd worden op USB-stick of via een download.
Digi-Me digitaliseert negatieven en dia’s naar het door jou gewenste formaat.

Laat jouw dia’s digitaliseren op de hoogste kwaliteit

De kwaliteit van een dia gaat elk jaar achteruit, als je te lang wacht raak je jouw waardevolle beelden kwijt. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven en meld direct jouw opdracht aan.

Neem contact op
Dia's digitaliseren
Laat nu jouw dia's digitaliseren

De kwaliteit van dia’s gaat elk jaar achteruit

Opdracht aanmelden
Wat kost het?
Bel mij nu!