Volg ons:

Bel nu! (+31) 6 230 595 81

 

Dia’s digitaliseren

De BESTE manier om dia’s te digitaliseren

Op veel zolders liggen nog oude dia’s en negatieven opgeslagen. Het bekijken van  jouw dia’s wordt steeds lastiger en de kwaliteit gaat achteruit. En dat terwijl er op dia’s vaak waardevolle beelden staan van vroeger. Laat daarom jouw dia’s digitaliseren zodat je ze op elke moment terug kan kijken.

Maak een afspraak

10+ jaar ervaring

Specialistisch en persoonlijk advies

Tot 30 km gratis opgehaald

De kwaliteit van jouw dia’s gaat achteruit

Je hebt nog een box met dia’s liggen. Alleen je hebt geen idee wat erop staat. Het zou zomaar kunnen dat het unieke beelden zijn van je kindertijd. Je bent nieuwschierig wat erop staat, alleen stel je het digitaliseren keer op keer uit. Herkenbaar? Het komt vaak voor dat dia’s vergeten worden of op zolder blijven liggen. De kwaliteit wordt er ondertussen niet beter op. Hoe eerder je jouw dia’s digitaliseert, hoe beter de kwaliteit.

Zelf dia’s digitaliseren

Ben je zelf handig, dan kun je jouw dia’s ook zelf digitaliseren. Maar… het is wel een vak apart. Er gaat daarnaast veel tijd in zitten en je moet de juiste apparatuur aanschaffen. Daardoor wordt het door veel mensen steedsa weer uitsteld en gebeuert het uiteindelijk nooit. Daarnaast is het de vraag of je de juiste kwaliteit krijgt.

Waarom je NU jouw dia’s moet digitaliseren

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? DIGI-ME digitaliseert dia’s en negatieven op de hoogste kwaliteit. Wij hebben jaren ervaring en hoogwaardige apparatuur. Het overzetten kan naar wlek gewenst formaat en aangeleverd worden op UBS of via WeTransfer.

DIGI-ME digitaliseert foto’s en dia’s naar het door jou gewenste formaat. Ook kan ik het materiaal voor je restaureren.

Laat jouw dia’s nu digitaliseren

De kwaliteit van een dia gaat elk jaar achteruit. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Plan afspraak Bereken de kosten
Call Now Button