Bel nu!  (+31) 6 230 595 81

 

Negatieven digitaliseren

Laat jouw negatieven digitaliseren

Heb jij nog stapels oude fotonegatieven op zolder liggen? Zorg dan dat je ze laat omzetten naar digitale foto’s. Negatieven zijn niet oneindig te bewaren, waardoor de kwaliteit van je foto’s langzaam achteruitgaat. Op een gegevn moment vergaan ze en ben je jouw waardevolle beelden kwijt. Laat je negatieven digitaliseren, zodat je ze voor eeuwig kunt behouden.

Opdracht aanmelden
  • 10 jaar ervaring
  • Specialistisch en persoonlijk advies
  • Binnen de regio gratis opgehaald

Waarom je jouw negatieven moet laten digitaliseren

Je hebt nog oude fotonegatieven, de bekende fotorolletjes, op zolder liggen. Tijdens het opruimen ben je ze tegengekomen en je denkt erover ze te digitaliseren. Negatieven zijn kwetsbaar en gaan niet eeuwig mee. Zet je ze weer terug in een doos op zolder, dan heb je kans dat ze volledig verloren gaan! Het is dus verstandig om analoge films te digitaliseren. Je zet de negatieven daarmee op een USB stick, harde schijf of in de cloud. Ze blijven dan voor altijd bewaard.

Zelf negatieven digitaliseren

Je kan ook zelf fotonegatieven digitaliseren. Voor de beste kwaliteit heb je een (dure) negatieven scanner nodig. Er zijn ook eenvoudigere manieren om negatieven te digitaliseren, bijvoorbeeld via een app op je smartphone. Als je slechts een aantal negatieven hebt, kan dat een oplossing zijn. Je kan je voorstellen dat je hiermee nooit de kwaliteit behaalt die je krijgt met professionele apparatuur.

 

Als je tientallen of honderden negatieven hebt, dan is het een flinke klus die je waarschijnlijk uitstelt. Dat betekent dat de negatieven alsnog in een doos belanden en de kwaliteit ondertussen alleen maar minder wordt. Wil je jouw negatieven zo goed mogelijk behouden? Maak dan een afspraak en ik adviseer je gratis over de beste manier om jouw negatieven digitaal te maken.

Negatieven digitaliseren op de hoogste kwaliteit

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? DIGI-ME digitaliseert jouw negatieven. Laat jouw negatieven nu digitaliseren, zodat je ze weer op elk moment kunt bekijken en ze voor altijd bewaard blijven.

Neem contact op
Laat nu jouw negatieven digitaliseren

Eindelijk die oude negatieven digitaliseren. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Opdracht aanmelden
Wat kost het?
Bel mij nu!