Volg ons:

Bel nu! (+31) 6 230 595 81

 

Negatieven digitaliseren

De beste manier om negatieven te digitaliseren

Heb jij nog stapels oude fotonegatieven op zolder liggen? Zorg dan dat je ze laat omzetten naar digitale foto’s. Negatieven zijn niet oneindig te bewaren, waardoor de kwalitiet van je foto’s langzaam achteruitgaat. Op een gegevn moment vergaan ze en ben je jouw waardevolle beelden kwijt. Laat je negatieven digitaliseren, zodat je ze voor eeuwig kunt behouden.

Maak een afspraak

10+ jaar ervaring

Specialistisch en persoonlijk advies

Tot 30 km gratis opgehaald

Waarom je nu je negatieven moet digitaliseren

Je hebt nog oude fotonegatieven, de bekende fotorolletjes, op zolder liggen. Tijdens het opruimen ben je ze tegengekomen en je denkt erover ze te digitaliseren. Negatieven zijn kwetsbaar en gaan niet eeuwig mee. Zet je ze weer terug in een doos op zolder, dan heb je kans dat ze volledig verloren gaan! Het is dus verstandig om analoge films te digitaliseren. Je zet de negatieven daarmee op een USB stick, harde schijf of in de cloud. Ze blijven dan voor altijd bewaard!

Zelf negatieven digitaliseren

Je kan ook zelf fotonegatieven digitaliseren. Voor de beste kwaliteit heb je een (dure) negatievenscanner nodig. Er zijn ook eenvoudigere manieren om negatieven te digitaliseren, bijvoorbeeld via een app op je smartphone. Als je slechts een aantal negatieven hebt, kan dat een oplossing zijn. Je kan je voorstellen dat je hiermee nooit de kwaliteit behaalt die je krijgt met professionele apparatuur. Als je tientallen of honderden negatieven hebt, dan is het een flinke klus die je waarschijnlijk uitstelt. Dat betekent dat de negatieven alsnog in een doos belanden en de kwaliteit ondertussen alleen maar minder wordt. Wil je jouw negatieven zo goed mogelijk behouden? Maak dan een afspraak en ik adviseer je gratis over de beste manier om jouw negatieven digitaal te maken.

Negatieven digitaliseren voor de beste kwaliteit

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? DIGI-ME digitaliseert de meest gangbare soorten videobanden:

  • VHS
  • HI 8 / Super 8
  • Digital 8
  • Mini DV
  • Betamax

Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar. Laat jouw negatieven nu digitaliseren, zodat je ze weer op elk moment kunt bekijken en ze voor altijd bewaard blijven.

negatieven-digitaliseren

Laat jouw negatieven nu digitaliseren

Eindelijk die oude negatieven digitaliseren. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Plan afspraak Bereken de kosten
Call Now Button