Volg ons:

Bel nu! (+31) 6 230 595 81

 

Super 8 mm film digitaliseren

Super 8 mm film digitaliseren

Heb je nog super 8, video8, 8 mm, high 8 of dubbel 8, spoelen liggen en wil je deze digitaliseren? Wij digitaliseren super 8 film met veel zorg en aandacht naar DVD, USB of harde schijf. Zo zorg je dat dierbare herinneringen behouden blijven en je oude beelden weer terug kunt zien.

Maak een afspraak

10+ jaar ervaring

Specialistisch en persoonlijk advies

Tot 30 km gratis opgehaald

Super 8 beelden zijn enorm waardevol

Heb je nog super 8 spoelen liggen. Dan is de kans groot dat hier waardevolle historische beelden op te vinden zijn. Vaak zijn dit verrassende beelden die herinneringen naar boven halen. Daarom is het bijna altijd de moeite waard om deze beelden te digitaliseren. Zo voorkom je dat ze voorgaan en de historische beelden voorgoed verloren gaan! Als je niet zeker bent wat er op jouw banden staan, dan kun je dit eerst gratis door mij laten controleren. Maak hiervoor een afspraak via de website en ik kom binen de regio* gratis bij je langs om de jouw materiaal te bekijken.

Zelf super 8 banden digitaliseren

Het digitaliseren van super 8 banden is een tijdsintensief en ingewikkeld proces. Ten eerste heb je hiervoor de juiste apparatuur nodig, zoals een super 8 bandrecorder om de banden af te spelen. Deze apparatuur is tegenwoordig moeilijk te verkrijgen. Daarnaast is het balangrijk om kwalitatieve apparatuur te gebruiken, zodat je de super 8 filmpjes op de hoogst mogelijke kwaliteit digitaliseert. Je wilt namelijk zoveel mogelijk van de oude beelden behouden. Het is vaak voordeliger om het digitaliseren uit te besteden aan een professioneel bedrijf, dat de juiste appartuur (en de nodige ervaring) heeft voor het digitaliseren van 8 mm film.

Super 8 digitaliseren op de hoogste kwaliteit

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? DIGI-ME digitaliseert de meest gangbare soorten 8 mm banden:

  • Dubbel 8 / 8mm
  • Dubbel 8 / 8mm met geluid
  • Super 8 / Single 8
  • Super 8 / Single 8 met geluid (1 of 2 sporen)

Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar. Laat jouw super 8 films nu digitaliseren, zodat je ze weer op elk moment kunt bekijken en ze voor altijd behouden blijven.

Laat jouw super 8 films nu digitaliseren

De kwaliteit van 8 mm films gaat snel achteruit. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Plan afspraak Bereken de kosten
Call Now Button