Bel nu!  (+31) 6 230 595 81

 

Smalfilm digitaliseren

Laat jouw smalfilm digitaliseren

Heb je nog 8mm of super 8 spoelen liggen en wil je deze digitaliseren? Ik digitaliseer smalfilm met veel zorg en aandacht naar een mp4 bestand op USB-stick, harde schijf of via een download. Zo zorg je dat dierbare herinneringen behouden blijven en je oude beelden weer terug kunt zien.

Opdracht aanmelden
  • 10 jaar ervaring
  • Specialistisch en persoonlijk advies
  • Binnen de regio gratis opgehaald

Smalfilm beelden zijn enorm waardevol

Heb je nog smalfilm spoelen liggen. Dan is de kans groot dat hier waardevolle historische beelden op te vinden zijn. Vaak zijn dit verrassende beelden die herinneringen naar boven halen. Daarom is het bijna altijd de moeite waard om deze beelden te digitaliseren. Zo voorkom je dat ze voorgaan en de historische beelden voorgoed verloren gaan! Als je niet zeker bent wat er op jouw spoelen staat, dan kun je dit eerst gratis door mij laten controleren. Maak hiervoor een afspraak via de website en ik kom binnen de regio (20 min rijden) gratis bij je langs om de jouw materiaal te bekijken.

Zelf smalfilm digitaliseren

Het digitaliseren van smalfilm is een tijdsintensief en ingewikkeld proces. Ten eerste heb je hiervoor de juiste apparatuur nodig. Deze apparatuur is vaak erg duur. Daarnaast is het belangrijk om kwalitatieve apparatuur te gebruiken, zodat je de smalfilm filmpjes op de hoogst mogelijke kwaliteit digitaliseert. Je wilt namelijk zoveel mogelijk van de oude beelden behouden. Het is vaak voordeliger om het digitaliseren uit te besteden aan een professioneel bedrijf, dat de juiste apparatuur (en de nodige ervaring) heeft voor het digitaliseren van smalfilm.

Smalfilm digitaliseren op de hoogste kwaliteit

Wil jij jouw kostbare herinneringen behouden? DIGI-ME digitaliseert jou 8mm en super 8 films:

  • Dubbel 8 / 8mm
  • Dubbel 8 / 8mm met geluid
  • Super 8 / Single 8
  • Super 8 / Single 8 met geluid (1 of 2 sporen)

Andere formaten zijn op aanvraag leverbaar. Laat jouw 8mm/super 8 films nu digitaliseren, zodat je ze weer op elk moment kunt bekijken en ze voor altijd behouden blijven.

Neem contact op
Laat jouw super 8 films nu digitaliseren

De kwaliteit van smalfilm gaat snel achteruit. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Opdracht aanmelden
Wat kost het?
Bel mij nu!