Bel nu!  (+31) 6 230 595 81

 

Opdracht aanmelden

Meld jouw opdracht aan

Binnen de regio (max. 20 min.) haal ik jouw beeld- of geluidsmateriaal gratis bij je op. Natuurlijk is opsturen ook mogelijk. Vul het formulier in en ik neem binnen twee dagen contact met je op.

  Naam
  E-mail
  Type materiaal
  Hoeveelheid

   
  Jouw bericht

   

  Wat als ik buiten de regio woon?*

  De gratis ophaalservice geldt tot 20 minuten rijden vanaf Mijdrecht (volgens Google Maps). Het opsturen van materiaal is natuurlijk ook mogelijk.

  Wat als mijn banden onverwacht leeg zijn?

  Het kan zijn dat je banden hebt, waarvan je niet weet of er iets op staat. Mochten banden achteraf leeg zijn, dan wordt hier geen kosten voor gerekend. Als je twijfelt over de inhoud van een band, dan kan ik kan dit gratis voor je controleren.

  Kan ik mijn banden ook opsturen?

  Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw banden naar ons op te sturen. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden.

  Zijn mijn banden geschikt om te digitaliseren?

  Ik controleer ik jouw beeld- of geluidsmateriaal altijd van te voren en je krijgt advies over de manier van digitaliseren. Ik zal vervolgens de kwaliteit controleren met mijn apparatuur. Als blijkt dat de kwaliteit onvoldoende is, dan kun je nog beslissen om het niet te digitaliseren. Natuurlijk krijg je jouw materiaal daarna weer terug en zijn er geen kosten aan verbonden.

  Hoe weet ik hoe lang mijn videoband is?

  Een gemiddelde VHS videoband is 120-160 minuten lang. Als je niet zeker weet hoe lang jouw banden zijn, kan ik ze eerst voor je analyseren, zodat je van te voren weet wat de kosten zullen zijn.

  Bel mij nu!