Volg ons:

Bel nu! (+31) 6 230 595 81

 

Kosten

Wat kost digitaliseren?

De kosten voor het bepalen van een productie is afhankelijk van vele factoren. Bij film en video is het allereerst van belang om welk type materiaal het gaat. Daarom kom ik binnen de regio gratis* bij je langs om het materiaal te bekijken. 

 

Wat kost het digitaliseren van beeld- en geluidsmateriaal?

De kosten van digitaliseren zijn afhankelijk van het type band. Er kan door ons uiteraard ‘één op één’ worden gedigitaliseerd, maar wij kunnen ook het beeld- en geluidsmateriaal voor u handmatig optimaliseren. Wij gebruiken daarvoor professionele hard- en software. Dit door middel van, editing, kleurcorrectie, beeldstabillisatie, beeldruis verwijderen enzovoorts.

 

Wat kost het digitaliseren van dia’s en foto’s?

Ook bij het inscannen van dia’s en foto’s zijn er vele mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld de resolutie welke je wenst, wat voor beeldcorrecties er moeten worden toegepast en de eventueel noodzakelijke reiniging.

 

Vraag een offerte aan

Ook voor andere producties is de prijs afhankelijk van jouw wensen. Wij willen daarom het liefst eerst jouw materiaal bekijken en op basis daarvan krijg je een offterte met daarin de kosten voor het digitaliseren van jouw materiaal. Hiervoor kijken we naar we naar het type materiaal en de lengte van de banden.

 

Onze visie is: Een reële prijs te berekenen voor het hoogwaardig digitaliseren en bewerken van jouw materiaal.

 

*Ik kom gratis bij je langs tot maximaal 30 km afstand vanaf Mijdrecht. Bij grotere afstanden breng ik een klein bedrag (0,19 cent) per extra kilometer in rekening.

Waarom kiezen voor Digi-Me:

  • 10+ jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Tot 30 km gratis opgehaald

Al tientallen mensen gingen je voor:

“Professioneel bedrijf, alles is bespreekbaar! Zo waardevol om oude herinneringen weer terug te zien van toen de kinderen nog klein waren! Kwaliteit uitstekend en erg prettig de haal en breng service! Kortom ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!!”

Lees alle ervaringen

Bereken de kosten

Bereken een inschatting van de kosten voor het digitaliseren van jouw VHS banden. Een VHS band is gemiddeld 120 tot 180 minuten lang.

0 Minutens

Kosten

Een indicatie van de de kosten voor het digitaliseren van je VHS banden. Het minimumbedrag is 15 euro.
0 Per project

Laat jouw videobanden nu digitaliseren

De kwaliteit van een videoband gaat per jaar 5% achteruit. Zorg dat jouw herinneringen bewaard blijven.

Plan afspraak Meer over mij
Call Now Button